Вземи с безплатна доставка при поръчка над 79 лв

ПОРЪЧАЙ ТУК

Търсене
0
Кошница

Общи условия

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин www.foccafresco.com и потребителите във връзка с услугите, предлагани от www.foccafresco.com с разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.foccafresco.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия.


Иликейк ООД – Дружество с ограничена отговорност, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:


гр. Берковица, ул. Царибродска 1


ЕИК:  204342373


2. За поверителноста на Вашите данни

Иликейк ООД обработва, предприема и осъществява мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Иликейк ООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:


– име и фамилия


– e-mail


– телефон за връзка


– адрес за досавка и фактура


– пощенски код


В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.


Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Иликейк ООД. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.


Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Иликейк ООД заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.


3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на Иликейк ООД е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието чрез уебсайта. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, E-mail, телефон, адрес, пощенски код, начина на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката Ви, на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчката на продукт/и през www.foccafresco.com означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.


4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка. Същата се избира в крайния етап на поръчката. Възможностите са с доставка до адрес в зависимост от града, в който се намирате: град София - 4,80 лева, град Перник: ЗОНА 1 - 1,60 лева, ЗОНА 2 - 2,20 лева. 


5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:


Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с e-mail съобщение.

Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Хербалкан ЕООД (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.


6. Плащане

Плащане при доставка: при получаване на поръчката на адрес, Вие заплащате на доставчика с пари в брой или с карта. При получаване от физическия ни магазин: заплащате с пари в брой или с карта. При плащане в електронния ни магазин: заплащате чрез банков превод в MyPos платформата или чрез PayPal.


7. Доставка и получаване на продуктите

С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

Доставка на адрес или получаване на място от физическия ни магазин: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.


8. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 897725277, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от Иликейк ООД.


9. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.


При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.


10. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от Иликейк ЕООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Иликейк ООД. Използването на услугите и на уебсайта не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.


11. За продуктите

Информацията за продуктите е детайлно предоставена в уебсайта.